AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven süpürmek

Kahve falında merdiven süpürmek

Kahve falında merdiven süpürmek günlerinin güzelleşeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven süpürmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Kahve falında merdiven süpürmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, güzel bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenleri süpürmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında fırın süpürmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışını süpürmek büyük bir ortaklığa gireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çöplük süpürmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırık süpürmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami süpürdüğünü görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir