AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanı süpürmek

Kahve falında apartmanı süpürmek

Kahve falında apartmanı süpürmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanı süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında apartman süpürmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında apartmanı süpürmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartman dairesi görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin apartmandan düştüğünü görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında apartman temeli görmek zorlukların son bulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman sitesi görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanların yıkıldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman daireleri görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir