AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri süpürmek

Kahve falında merdivenleri süpürmek

Kahve falında merdivenleri süpürmek alım gücünün zayıflamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sırların ortaya çıkmasına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri süpürmek gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Kahve falında merdiven süpürmek küslerin ve dargınların barışacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek dertlerin başlayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri süpürmek sevilen bir dostu kaybetmeye, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak süpürmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suyu süpürmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum süpürmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında bi yer süpürmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl süpürmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir