AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdivenden çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivenden çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivenden çıkmak sevinçli bir hayat süreceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi varlığının çoğalacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden çıkmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden zorlanarak çıkmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak hayallerin gerçekleştirileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir