AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan okşamak

Kahve falında aslan okşamak

Kahve falında aslan okşamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan okşamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında aslan okşamak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın başını okşamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında saçını okşamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanağını okşamak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç okşamak mallarının ve kazancının çoğalacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında sakal okşamak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir