AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın başını okşamak

Kahve falında aslanın başını okşamak

Kahve falında aslanın başını okşamak yeni bir yol çizileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Kahve falında aslanın başını okşamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında aslanın başını okşamak kötü düşmana, bunu şeref sayacağına delalettir.

Kahve falında aslan okşamak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı okşamak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun başını okşamak yeni kararlar alınacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet eder.

Kahve falında köpek başı okşamak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin başını okşamak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir