AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal okşamak

Kahve falında sakal okşamak

Kahve falında sakal okşamak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kolaylıklara kavuşacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sakal okşamak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında sakal okşamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı okşamak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at okşamak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında köpeği okşamak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak okşamak stresin ve üzüntülerin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atı okşamak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir