AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç okşamak

Kahve falında saç okşamak

Kahve falında saç okşamak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarının garantileneceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç okşamak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını okşamak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak nasibin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak her istediğini alabileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek onlara hocalık edeceğine, söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının okşadığını görmek her gün daha fazla dolacağına, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir