AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacının altından geçmek

Kahve falında incir ağacının altından geçmek

Kahve falında incir ağacının altından geçmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çaresiz hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç altından geçmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağacın altından geçmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacından düşmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında incir ve ağacı görmek işe zorla gidip geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir