AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak ticarette şansının düşeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba yapmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yeni projelere atılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yoksulluğa delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir