AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, hayırla yad etmeye, icat yapacağına, kısmetinin açık olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek zamanla daha çok para elde edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mercimek çorbası görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir