AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası görmek

Kahve falında mercimek çorbası görmek

Kahve falında mercimek çorbası görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, herkesin takdirini toplayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında mercimek çorbası vermek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası görmek mutlu olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası istemek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba yapmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası içtiğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir