AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek hatalarından erken döneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba pişirmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası dağıtmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir