AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil satmak

Kahve falında mendil satmak

Kahve falında mendil satmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, malından ve parasından olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, eşlerin boşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mendil satmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında mendil satmak kazancının günden güne düşeceğine, gelirinin artacağına işaret eder.

Kahve falında mendil yemek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi mendil almak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak hayatındaki fırtınaların durulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde mendil sallamak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mendile burnunu silmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mendil vermek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir