AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi mendil almak

Kahve falında kirmizi mendil almak

Kahve falında kirmizi mendil almak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kirmizi mendil almak gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Kahve falında kirmizi mendil almak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli mendil görmek hasret ve özlem gidereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında söz mendili almak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalettir.

Kahve falında mendil düşürmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yaşanan yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak mendil görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mendille oynamak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu mendil görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir