AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mendil sallamak

Kahve falında elinde mendil sallamak

Kahve falında elinde mendil sallamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde mendil sallamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında elinde mendil sallamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında mendil sallamak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin el salladığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işarettir.

Kahve falında başbakana el sallamak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında el sallamak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında birine el salladığını görmek yalan söylemeyeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden el sallamak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir