AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mendil yıkamak

Kahve falında beyaz mendil yıkamak

Kahve falında beyaz mendil yıkamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mendil yıkamak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, verimli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil vermek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mendil görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir