AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil vermek

Kahve falında mendil vermek

Kahve falında mendil vermek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, muradına ereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında mendil vermek gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Kahve falında mendil ütülemek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında selpak mendil almak kısa süre içinde engelleneceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek karşılığını bulacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet eder.

Kahve falında düğün mendili görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mendil içinde para görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halay mendili görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mendil hediye almak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir