AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil yemek

Kahve falında mendil yemek

Kahve falında mendil yemek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında mendil yemek gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Kahve falında mendil yemek moralinin her zaman yerinde olacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında mendil aramak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında erkek mendili görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında oyalı mendil görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mendil almak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor mendil görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendil görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir