AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil atmak

Kahve falında mendil atmak

Kahve falında mendil atmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mendil atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Kahve falında mendil atmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sarı mendil görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi mendil görmek aralarından su sızmayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında söz mendili almak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mendil dağıtmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında söz mendili görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir