AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mendil görmek

Kahve falında mavi mendil görmek

Kahve falında mavi mendil görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi mendil gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında mavi mendil görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mendil vermek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalet eder.

Kahve falında mendil ütülemek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mendil görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı mendil görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mendille oynamak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten mendil almak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir