AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz mendili almak

Kahve falında söz mendili almak

Kahve falında söz mendili almak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kendisini mutsuz edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında söz mendili almak gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında söz mendili almak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında söz mendili görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mendil görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı mendil görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet eder.

Kahve falında mendil yıkamak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında işlemeli mendil görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir