AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine mendil vermek

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında kına mendili görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil vermek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında düğün mendili görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Kahve falında selpak mendil görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, onları tebrik edeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak mendil vermek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mor mendil görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mendile burnunu silmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir