AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz mendili görmek

Kahve falında söz mendili görmek

Kahve falında söz mendili görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, zor bir döneme girileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında söz mendili gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında söz mendili görmek kırgınlıkların geçeceğine, hayatının daha kolay olacağına delalettir.

Kahve falında söz mendili almak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mendil aramak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Kahve falında mendil vermek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kokulu mendil görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında mendil hediye almak cesaret ve inançla hareket edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir