AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi kesmek

Kahve falında memeyi kesmek

Kahve falında memeyi kesmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında memeyi kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kendi memesini kesmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeyi kesmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak memesini kesmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tatsızlıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında memesini kesmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında birinin memelerini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında memesinde yara görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek memesi görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, planlı ve programlı davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir