AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinde yara görmek

Kahve falında memesinde yara görmek

Kahve falında memesinde yara görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rızıksız kalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet eder.

Kahve falında memesinde yara gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Kahve falında memenin yara olduğunu görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesinde yara görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memede yara görmek hedeflerine kavuşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında memenin karardığını görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt sağmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet eder.

Kahve falında anne memesi görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, korkularının sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir