AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin memelerini görmek

Kahve falında birinin memelerini görmek

Kahve falında birinin memelerini görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin memelerini gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin memesini görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memede hastalık görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında birinin memesini görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında memeye dokunmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun memesi görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi memesini kesmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, özgüveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir