AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesini kesmek

Kahve falında kulak memesini kesmek

Kahve falında kulak memesini kesmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işarettir.

Kahve falında kulak memesini kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında kulak memesi kesmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret eder.

Kahve falında kulak memesini kesmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kulak memesi görmek kazancın günden güne artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kulak memesi emmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak memesini emmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendi memesini kesmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir