AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesini kesmek

Kahve falında memesini kesmek

Kahve falında memesini kesmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında memesini kesmek gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında memesini kesmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeyi kesmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesini kesmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak memesini kesmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memesinin uzadığını görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında karısının memelerini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir