AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesini kesmek

Kahve falında kendi memesini kesmek

Kahve falında kendi memesini kesmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında kendi memesini kesmek gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Kahve falında kulak memesi kesmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Kahve falında memeyi kesmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kulak memesini kesmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesini kesmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi memesini kesmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadının memesini ellemek strese gireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında memeden emzirmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını memesini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir