AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak memesi kesmek

Kahve falında kulak memesi kesmek

Kahve falında kulak memesi kesmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi kesmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında kulak memesini kesmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, onun her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak memesi kesmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesini emmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında kulak memesi görmek başarısının azalacağına, rızkın kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek adından konuşulur olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak memesi emmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında memesini kesmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir