AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek memesi görmek

Kahve falında erkek memesi görmek

Kahve falında erkek memesi görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında erkek memesi gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Kahve falında erkeğin memesi olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına inanılır.

Kahve falında erkek memesi görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek memesi emmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekte kadın memesi görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin memesini görmek evliliğinde mutlu olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dört memesi olduğunu görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir