AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi açmak

Kahve falında memeyi açmak

Kahve falında memeyi açmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeyi açmak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı veya yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında memelerini açmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeyi açmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi sıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin memesini görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının memesini emmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir