AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında memelerinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında kendi memesinden süt aktığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memelerinden süt aktığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, maddi anlamda feraha ermeye işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden su aktığını görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir