AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinden süt emzirmek

Kahve falında memesinden süt emzirmek

Kahve falında memesinden süt emzirmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kızına daima sahip çıkacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında memesinden süt emzirmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında memeden süt emzirmek zenginlik elde edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hırpalanacağına rivayet eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, giderlerin artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden emzirmek düzeninin yıkılmayacağına, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir