Kahve falında memelerini açmak

Kahve falında memelerini açmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında memelerini açmak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Kahve falında memeyi açmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında memelerini açmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin memesini görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında annesinin memesini emmek rızkının da genişleyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesini ellemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında memede süt görmek zararların telafi edileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek borçlanıp, hasta olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadının memesini görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top