AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin memesini görmek

Kahve falında sevdiğinin memesini görmek

Kahve falında sevdiğinin memesini görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin memesini gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında sevdiğinin memesini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi memesini kesmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında memede şişlik görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun memesi görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memelerin sarktığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında memeyle oynamak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka kadının memesini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir