AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin uzadığını görmek

Kahve falında memesinin uzadığını görmek

Kahve falında memesinin uzadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinin uzadığını gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Kahve falında memesinin uzadığını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet eder.

Kahve falında kolunun uzadığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet eder.

Kahve falında boyun uzadığını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllarının uzadığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal uzamak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir