AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında kıllarının uzadığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, hatalarından erken döneceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllarının uzadığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında kıl uzadığını görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek helal kazanç elde edileceğine, güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılların uzadığını görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, onlardan fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir