AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenenin uzadığını görmek

Kahve falında çenenin uzadığını görmek

Kahve falında çenenin uzadığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, itibarının ve makamının artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında çenenin uzadığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çenesini kırmak kişinin her daim iyi anılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çenesinde tüy görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında kadının çenesinde kıl görmek hayırlı bir haber alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun çene görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çene altında kıl görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir