AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin uzadığını görmek

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kendi çok iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerin uzadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında dişlerinin uzadığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin uzadığını görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları uzadığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılın uzadığını görmek hakkını savunamayacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin uzadığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir