AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon büyütmek bolluk içinde yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir