AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin büyüdüğünü görmek

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında evini büyütmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evin büyüdüğünü görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek gıybet edeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyüdüğün evi görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalettir.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir