AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon büyütmek

Kahve falında balkon büyütmek

Kahve falında balkon büyütmek eski bir davanın tekrar açılacağına, işlere nazar değeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Kahve falında balkon büyütmek gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında balkon büyütmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun büyüdüğünü görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mal ve para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bitkilerin büyüdüğünü görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Kahve falında dilin büyüdüğünü görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında balığın büyüdüğünü görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir