AnaSayfa / Genel / Kahve falında benin büyüdüğünü görmek

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, huzurun kaçacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında benin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında benin büyüdüğünü görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kimseye borçlanmayacağına işarettir.

Kahve falında göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun büyüdüğünü görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş büyüdüğünü görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyüden kurtulmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir