AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek yeni duygular tadacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulur.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözün büyüdüğünü görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpek büyütmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir