AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memenin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşının büyüdüğünü görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işarettir.

Kahve falında güneşin büyüdüğünü görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek büyük takdir toplanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir