AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, hastalıklarının biteceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında yüzünün büyüdüğünü görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin büyüdüğünü görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulur.

Kahve falında ağacın büyüdüğünü görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında işini büyütmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında çiçek büyüdüğünü görmek isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin büyüdüğünü görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün büyüdüğünü görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir