AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında memesinin büyüdüğünü görmek istediği başarıya kavuşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memelerinin büyüdüğünü görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında kedi büyütmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün birinin büyüdüğünü görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun büyüdüğünü görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulur.

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek büyük atılımlarda bulunacağına, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir