AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının memelerini görmek

Kahve falında karısının memelerini görmek

Kahve falında karısının memelerini görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının memelerini gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında karısının memesini emmek büyük fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında karısının memelerini görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısının memesini görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, şansının da döneceğine tabir olunur.

Kahve falında memede irin görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi ellemek insanları kıracağına, üzeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında üç memesi olduğunu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir